Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели основната причина за привличането

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели основната причина за привличането
Коментари Харесай

Домусчиев обясни защо е взел новия треньор

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев показа главната причина за привличането на Пауло Аутори като основен управител на клуба и задачите, които ще бъдат преследвани с него. След подадената оставка от Димитър Димитров бразилският експерт ще води седемкратните първенци на България и ще разполага с цялата спортно-техническа власт.

“Целите пред нашия тим си остават същите - почтено показване в Европа и постигане колкото е допустимо по-напред. Освен това желаеме и нова купа на България. Целта ни е да продължим да надграждаме постигнатото и тъкмо по тази причина взехме Пауло Аутори - с цел да създадем освен това от постигнатото до момента. Той пристигна поради концепциите, които имаме и тези, които има той и нека успеем да ги реализираме”, съобщи Домусчиев в изявление за bTV.

В същото време от Лудогорец оповестиха и добра вест, че вратарят Владислав Стоянов се завръща след нескончаем интервал отвън терените. Стражът е възобновен от тежката травма в коляното и към този момент тренира, въпреки и на омекотен режим. Целта му е да организира пълноценна лятна подготовка и да си върне титулярното място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР