Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев смята, че целта на тима

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев смята, че целта на тима
Коментари Харесай

За "Лудогорец" първенството е по-важно от мачовете с "Милан", каза Домусчиев

Собственикът на " Лудогорец " Кирил Домусчиев счита, че задачата на отбора му е да завоюва за седми следващ път купата в Първа лига, в сравнение с да подчертава над дуелите с " Милан " от 1/16-финалите на Лига Европа. Пред Българска национална телевизия Домусчиев изрази страдание, че отборът от Разград среща " росонерите " след двумесечна пауза и не е в оптимална форма.

" Не го мисля този мач, само че може би като наближи датата, ще е по-различно. За нас е по-важно шампионата и там би трябвало да хвърлим оптимално старания. Мачът с " Милан " – ние ще го изиграем на най-високо равнище. Ако сме на 80 %, ще е добре и в случай че можем с тези 80% да ги отстраним, ще е огромен триумф ", сподели Домусчиев.

Той е един от членовете на изпълкома на Българския футболен съюз,който поддържа Борислав Михайлов. Според Домусчиев критиците на президента на БФС са хора, които " нямат нищо общо с футбола от дълго време ".

" Ние, българите, всички разбираме от футбол. Много обичаме да подлагаме на критика и да хейтим. Какво би трябвало да направи Боби Михайлов? Не знам. За четири години бюджетът от четири милиона отиде на 19 милиона ", добави предприемачът и изясни, че Михайлов не е виновен за положението на клубния футбол.

Домусчиев разяснява и тематиката с чужденците в " Лудогорец ", която през годините е засягана неведнъж. Според него когато имаш цели се избират положителни футболисти.

" Продължавам да считам, че в професионалния футбол не тряба да ги разделяме на наши и ваши. За нас са значими триумфите и неслучайно тези момчета, без значение какъв брой от тях са чужденци, вкараха значително пари в България, в развиването на нашето състезание ".

" Лудогорец " се изправя против " Милан " на 15 февруари в първи 1/16-финален дуел в Разград. Реваншът е седмица по-късно в Милано.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР