Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се срещна с бившия президент

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се срещна с бившия президент
Коментари Харесай

Собственикът на Лудогорец се срещна с бивш президент на САЩ

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се срещна с някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън. Повод за това е среща, фокусирана върху разрешаване на световните климатични проблеми.

Българският предприемач е бил поканен от президента и секретаря на Съединени американски щати като началник на компания " Huvepharma ".

Ето какво написа той в профила си в обществените мрежи:

" Сигурността в обезпечаването на храна за популацията е един от световните проблеми на нашето време.

Изказвам признателност на Президента Бил Клинтън и Секретаря Хилари Клинтън за поканата им да приказвам пред водачи от бизнеса и гражданското общество на срещата @clintonglobalinitiative 2022.

За мен беше наслаждение да се причисля към ръководената от Президента Клинтън кръгла маса на Clinton Global Initiative (CGI) по тематика фокусирана върху разрешаване на световните климатични проблеми. На срещата споделих като образец триумфа посредством който ръководената от мен компания Huvepharma се стреми към чисто нулево-въглеродно влияние, без това да повлияе на растежа и стабилността на световния и бизнес.

Като член на Консултативния съвет на CGI ще продължа да работя и пазя позициите изказани от мен на този световен конгрес и призовавам сътрудниците си да поемат също задължения за разрешаването на световните провокации посредством нововъведения и водачество ".

Снимки: Хювефарма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР