Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отново коментира предстоящия конгрес за

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отново коментира предстоящия конгрес за
Коментари Харесай

Домусчиев коментира конгреса на БФС, мачовете с Милан и битката за титлата

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев още веднъж разяснява идния конгрес за избор на президент на БФС, заставайки твърдо зад кандидатурата на Боби Михайлов. Той засегна и други забавни тематики към клуба, като идните мачове в Милан от 1/16-финалите в Лига Европа и упованията му за развиването на шампионата в Първа лига.

„ Не мога да предсказвам, само че считам, че хората, които имат разсъдък в клубовете ще гласоподават за Борислав Михайлов. Не виждам някаква кандидатура, която да има неговия управнически опит и неговите контакти и позиции в УЕФА, което също донесе доста плюсове за българския футбол. Благодарение на него се построи със средства от УЕФА една доста добра база за националния тим ”, показа Домусчиев пред „ Диема Спорт ”.

„ Ние би трябвало да си свършим работата, нашите тимове да играят в евротурнирите и да показват почтено България, да основават в школите задоволително надарени играчи, с цел да може и националният тим да е мощен. Виждам, че президентът на БФС се стреми да помогне на клубовете, само че той не може да им построи стадионите и да им оправи школите. На последния Изпълком се обсъждаше обезпечаването на единна методология от школата на Аякс, която футболният съюз да наложи в школите като наложително изискване и прецизно да следи за нейното осъществяване. Това е похвално, защото е блян средствата да бъдат разходвани за школите и да се развива детско-юношеския футбол и да имаме надарени деца и на национално равнище ”, добави босът на първенците.

„ Милан влизат в добра форма, това е обикновено, те купиха лятото много играчи. Надявам се и ние да покажем до къде сме стигнали. Надявам се мачовете с Милан да се трансфорат в празник за футбола в България. Неприятното за нас е, че идваме от подготовка, а Милан е в игрови темп. Всички последователи на Лудогорец, в това число и аз, чакаме Лудогорец да направи следващото знамение, всичко е допустимо във футбола ”, сподели Домусчиев за конфликтите с Милан.

„ Ние се радваме, когато имаме конкуренция. ЦСКА сътвори един мощен тим, това ни радва. Надяваме се, че и Левски ще е по-силен, нека и тези тимове, които попаднат в първата шестица да са по-силни. Това радва почитателите. Забелязвам, че ползата към българското състезание се ускорява, уповавам се да спечелим седма купа, играем за победа във всеки мач. Трябва малко и Господ да е с нас. Виждам, че настроението в тима е приповдигнато, умората е огромна, тренировките им са много тежки, само че те имат огромно предпочитание и вяра за нови титли ”, сподели още босът на Лудогорец по отношение на борбата за купата.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР