Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана доволен от успеха в

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана доволен от успеха в
Коментари Харесай

Домусчиев: Браво, Лудогорец! Щастлив съм, че школата започва да дава резултат!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана удовлетворен от триумфа в Лига Европа на неговия тим, който нощес победи с 2:0 Динамо Брест и се класира за пети път в груповата фаза на шампионата.

Той поздрави " орлите " в формалната си страница във Facebook, като означи, че напоследък в отбора се вижда израстване. Въпреки това предприемачът даде да се разбере, че българският първенец няма да се задоволи с постигнатото. Той добави, че е благополучен от обстоятелството, че работата в школата на Лудогорец стартира да дава резултат.

Както е известно, геният от Академията на Лудогорец Доминик Янков към този момент има съществена роля в състава на Павел Върба.

Ето какво написа Домусчиев във Facebook:

" Браво, Лудогорец!!! Два пъти в групите на Шампионска лига и пет пъти в тези на Лига Европа. Това приказва за класа и неизменност. Вярвам, че това е единствено началото за новия тим. В последните мачове се вижда израстване. Целите и условията в Лудогорец постоянно са високи. Затова не трябва да се задоволяваме с постигнатото до този миг.

Потенциалът на Лудогорец е доста по-голям. Надявам се в идващите мачове футболистите да разкрият същинските си благоприятни условия. И не на последно място.
Щастлив съм, че школата на Лудогорец стартира да дава резултат.

Поздравления за всички в клуба и нашите почитатели! Чака ни доста работа...

Успех в европейските мачове! "

Браво, Лудогорец!!! Два пъти в групите на Шампионска лига и пет пъти в тези на Лига Европа. Това приказва за класа и...
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР