Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, обяви голямата цел,

...
Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, обяви голямата цел,
Коментари Харесай

Босът на Локо Сф обяви голямата цел и заяви, че столичани понасят удари под кръста

Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, разгласи огромната цел, която ще преследва известният софийски клуб. Бизнесменът съобщи, че неговият тим получава удари под кръста, само че все пак оцелява. Това той стори по време на първата подготовка на Локо Сф за годината.

“Целта пред нашия тим е единствено една и аз съм я оповестил от дълго време. Локомотив би трябвало да се върне там, където му е мястото - измежду най-хубавите. И в този момент има удари под кръста против нашия тим, само че виждате, че оцеляваме. Ще се борим с всички разрешени средства да влезем в Първа лига. Надявам се това да се случи непосредствено, а не посредством бараж. Вървим постепенно, само че несъмнено към елита. Не виждам за какво да не играем мачовете си в “Надежда”.

Тези, които ще се играят късно, ще ги проведем на “Васил Левски”. Може пък и на нашия стадион, в случай че сложим осветяване. Мечтите са ни огромни. И сега ми е мъчно с издръжката на клуба, само че дружно с моя екип се оправяме. Нямаме нито една стотинка обвързване. Продължаваме да търсим спонсори и рекламодатели. Все отново ние сме Локомотив. Имаме доста почитатели. Не всички идват на стадиона, само че се надявам да успеем да върнем нашите привърженици”, съобщи Василев.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР