Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви днес, че клубът

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви днес, че клубът
Коментари Харесай

Василев: Локо Сф е най-чистият клуб, но бяхме трагични, не искам мъртви души и прехвалени круши

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев разгласи през днешния ден, че клубът няма нито стотинка отговорности, само че призна, че резултатите на футболния терен са трагични. Бизнесменът е безапелационен, че повече няма да търпи футболисти, които не играят със сърце за емблемата. Василев добави, че в случай че има недоволни от неговата работа, е подготвен да напусне на 1 юни.

“Измина една тежка и доста неприятна година за нашия клуб. Като притежател не съм удовлетворен - загубихме бараж. Един есенен полусезон, в който бяхме под всякаква рецензия. Нямаше го локомотивския дух, нямаше нужното себераздаване и резулаттите ги виждате. Ние, като управление, взехме решение, че с някои момчета, които не се показват добре, не дават всичко от себе се и се пишат голями локомотивци, само че си гледат персоналния интерес, да се разделим. Привлякохме основния скаут на Лудогорец Любо Трайков, който ще се занимава с първия тим и с ДЮШ. Искаме да сложим основата на по-добра методика в ДЮШ.

Локомотив е на 11 точки от трето място. Това не значи, че няма да се борим. Играем постоянно за победа. Обичам да съм победител. Какво ще пристигна, е друга тематика. Искаме да изградим добър тим, който следващата година да се бори за “А” група. За тази цел би трябвало доста огромна дисциплинираност.

Локомотив е най-чистият клуб в България. Няма една стотинка обвързване към Национална агенция за приходите, Национален осигурителен институт, чиновници и футболисти. Всичко е изплатено. Това приказва, че е един сериозен клуб. Локомотив е доста сериозна конструкция. 54 индивида работят в клуба. Искам да видите какъв брой са осигуровките и заплатите. За какви суми става въпрос”, сподели Василев, който е упрекна избрани хора, че пречат на клуба.

“Има няколко индивида, които вредят на Локомотив (София). Нека дойдат на 1 юни и ще им дам клуба. Но да не се откажат. Знаете какво беше преди четири години и какво е в този момент. Да, имаме неприятни резултати, това е реалност, само че дали мислите, че ние сме хората, които желаеме неприятни резултати?

Моят наследник сподели доскоро на футболистите: “Не забравяйте в коя съблекалня сте и с каква емблема сте на гърдите!”.

Това е най-големият проблем. Защото идват тук, с цел да ги създадем футболисти и да се махат. Това е голата истина. За страдание споделям неща, които не желаех, само че мен ме боли. Аз съм локомотивец. Аз съм един от вас. Не съм някой баровец, а съм служащ. Имам компании, само че работя. Нищо не ми е обещано. Издръжката на Локомотив е огромна.

Даваме си парите, само че за жалост няма резултати. Сега се опитваме да оправим грешките. Хора, които нямат сърце повече няма да стоят в съблекалнята. Казах им, че мъртви души няма да се държат - с контракти, без договори… С контракт няма по какъв начин да го пратиш при юношите. Трябва да седи и тренира с нас, с цел да трови ситуацията.

Ако сме дружно, ще бъдем мощни. Ако почнем да вършим дивотии, на 1 юни съм подготвен да се откажа. Да, позволил съм неточности, самокритичен съм, само че няма от кое място да вземем футболисти, каквито желаеме. Ще ви покажа листата за селекция. Казват, че чакат за чужбина и идват в последния ден на подготовката. Ние да не сме гара разпределителна и да ги вършим футболисти. Или идваш да играеш със сърце, или не става. Може да имаш по-слаби качества, само че с възторг се компенсира. Не желая тука прехвалени круши”, приключи Иван Василев.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР