Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев изрази мнението си след

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев изрази мнението си след
Коментари Харесай

Иван Василев: Условията в Локомотив са на едно професионално ниво

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев изрази мнението си след успеха на своя отбор над Пирин (Благоевград) в мач от деветия кръг на Втора лига. “Железничарите” измъкнаха скъпа победа с 3:1, а съгласно Василев тимът има всички качества, с цел да играе в елита.

“Искам да благопожелавам успеха на моите момчета, на треньорския щаб и на всички почитатели. Днес футболистите ни изнесоха един доста добър мач и заслужаваха успеха. Радвам се и мисля, че с това себераздаване ще стигнат надалеч. Надявам се да реализираме задачата, която сме си сложили. Има ужасно доста мачове, победихме един доста добър тим и може би по тази причина успеха е по този начин скъпа ".

" Да ви кажа почтено, не сме имали за цел да отпадаме от Купата, просто по този начин се случи. За нас задачата е завръщане в елита и ние я гоним. Пътят е доста дълъг, има доста срещи. Втора лига е забавна и ще има още доста изненади. Определено този мач бе като дерби от елита. Радвам се, че нашите почитатели ни поддържат на всички места и че се завръщат. Това е пътят. Отборът ни е добър, момчетата са неповторими и са положителни футболисти. Голяма част от тях имат по 70-80 мача в елита. Локомотив е един огромен трамплин, изискванията ни са на едно професионално равнище. Този мач фактически бе едно хубаво дерби и е подобен дуел, който рядко може да се гледа в efbet Лига”.

“Винаги обстановката в Локомотив е била една и съща. Успяхме да запазим тима и искахме да надградим с още някой футболист, само че е доста мъчно заради простата причина, че положителните състезатели не желаят да играят във второто равнище. Ние сме скромни по отношение на издръжката, само че аз и Веско Стоянов устояваме тима. Той също е малко вманиачен като мен да обича Локомотив толкоз и откровено му благодаря. Не си мислете, че изискванията тук са по-лоши, в сравнение с при някои тимове в efbet Лига. Това е отбор с традиция, с история и се веселя, че нещата досега се получават. Дочувах за предпочитание от Левски и към Педро Ферари, и към други момчета, само че оферта не е идвала”, приключи щастливия Василев. Втора лига 9 кръг, събота 3 октомври  Локомотив (София) 3:1краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР