Собственикът на Локомотив София Иван Василев говори пред медиите преди

...
Собственикът на Локомотив София Иван Василев говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Иван Василев: Чака ни много труден сезон, надяваме се да влезем в елита

Собственикът на Локомотив София Иван Василев приказва пред медиите преди първата подготовка. Той изрази очакванията си да откри помощ за клуба при вероятно влизане в елита, както и разкри, че следва правенето на проект за слагане на осветяване.

Василев засегна и тематиката с халфа Илиян Стефанов, който влезе в спор с управлението, тъй като е подозиран, че има прелиминарен контракт различен тим. Стефанов към този момент остава в клуба, единствено ще тренира до лятото, само че няма да играе.

"Да се надяваме, че ще влезем, само че още не сме влезнали. Чака ни доста сложен сезон. Ако някой си мисли, че във Втора лига е доста елементарно, грубо се лъже. Чакат ни 14 финала, 14 мача. Да се надяваме, че ще бъдем по-силни с новите попълнения, които привличаме. Дано има повече взаимозаменяемост и да създадат Локомотив по-силен. Разделихме се през вчерашния ден с някои от играчите от есента. Аз им благодарих за положените старания. Не желая да има хора, които се сърдят, че не играят, а не демонстрират. За всички положителни футболисти вратата в Локомотив е отворена, в случай че още веднъж се потвърдят. Знаете новите, взехме и едно младо момче - Георги Бабалиев. Той ще ни даде разновидности за офанзивата, а и имаме потребност от играчи до 21 години, защото има такова условие във Втора лига ", разяснява той.

На запитване за Илиян Стефанов, президентът на железничарите отговори: Очаквах го този въпрос. Илиян Стефанов до 1-и юли е наш футболист. Дотогава ще си тренира тука и няма да играе.

Локомотив обаче би трябвало да приготви своето оборудване, в случай че желае да играе в квартал Надежда и в елита. Локомотив е на върха във Втора лига с 32 точки след есенния дял, а същият актив има и Пирин Благоевград.

"Нека първо да влезем, по отношение на на кой стадион ще се играе - уповавам се да е тука. Правим работен план за осветяване. Ако всичко мине добре, до края на лятото би трябвало да имаме и осветяване. Все отново всичко е поради нашите почитатели. Много ни подценяват, само че с Миньор имахме 3500-4000 почитатели, малко такива тимове имат толкоз. Когато играчите си дават душата почитателите се връщат ".

"Питате ме страната да ни е помогнала за нещо? Това, което е направено тука, е от мене и от моя екип. Искам да благодаря на Веско Стоянов за помощта. Но това е единственият тим, в който всичко финансово е доста устойчиво, честно. От на никое място няма помощ. Ходил съм по Кения и Египет, под дърво и камък, с цел да намерим вложител, само че нищо не стана. Но със сърце, душа и съществено отношение, се оправяме. Локомотив не е това, което беше. Сега го възвръщаме, знаете какъв брой е мъчно една остаряла машина да проработи още веднъж. Дай Боже да имаме сили ".

На 9-и чакаме Флодин Белоки от Германия, на 13 и Педро Ферари. Това е по селекцията и другите, които знаете. И до края на интервала, в случай че има нещо, което можем - ще го вземем, нещо по-добро. На нашия пазар няма футболисти. Както виждате, нищо не идва от долу ".
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР