Собственикът на Локомотив (Сф) - Иван Василев отрече информациите, че

...
Собственикът на Локомотив (Сф) - Иван Василев отрече информациите, че
Коментари Харесай

Иван Василев: Станислав щеше да ми се обади, ако бе получил оферта от Левски

Собственикът на Локомотив (Сф) - Иван Василев отхвърли информациите, че старши- треньорът на отбора Станислав Генчев е бил офертиран от Тити Папазов да поеме Левски. Василев приказва пред " Хоризонт " на БНР преди утрешното посещение на железничарите точно на сините.

" Прочетох за това в медиите, само че това не е правилно, подправена вест. Убеден съм, че правилно момче като Генчев щеше да ми се обади, в случай че имаше оферта, по този начин както направи през зимата след контакта с Ботев Пд. Генчев направи визитка в Локомотив, а аз съм реалист човек и съм наясно, че след края на сезона мъчно ще го задържа в нашия клуб. Нито имам силите по тази причина, а и не мога да се боря с грандовете.

Обстановката в Левски си е тяхна вътрешна работа, аз нямам правото да им се меся, а и считам, че разсъдъкът ще надделее и всичко в мача ще премине обикновено. Що се отнася до турнирния мач против ФК ЦСКА 1948, нямам пояснение за какво се стигна до тази тежка загуба с 0:6. Но не търсете повода в това, че някои футболисти след този мач играят малко или въобще не играят. Не е повода това, за което намеквате ", продължи президентът на локомотивци.
 Генчев: Не е правилно, че ще поема Левски, аз съм треньор на Локомотив (София)
Генчев: Не е правилно, че ще поема Левски, аз съм треньор на Локомотив (София)

Той приказва както за обстановката в тима преди решителните мачове от постоянния сезон, по този начин и за спекулациите, че може да размени Станимир Стоилов отпред на " сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР