Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че до този

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че до този
Коментари Харесай

Крушарски: Инвестирал съм над 12 млн. лв в Локо Пд

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че до този миг е вложил над 12 млн. лева за клуба. По време на неговоро ръководство " смърфовете " към този момент завоюваха два пъти Купата на България и един път Суперкупата, само че това съгласно самия предприемач не е таванът на пловдивския отбор.

" Вече пет години извървяхме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба стартират леко да се възстановяват. уповавам се и през тази година е по този начин. Чакам жребия за Лига Европа, само че аз съм сигурен, че който и да ни се падне ще минем най-малко три кръга. Много хора си мислеха, че съм парашутист, само че аз имам проект за Локомотив Пловдив през цялото време. Мисля за школата на клуба и това е идната стъпка ", сподели за предаването " Спорт в обектива.

" Чакаме всеки миг да получим опция да изградим базата на клуба и децата да упражняват там. Ще създадем и сериозен ремонт на стадион " Локомотив ". До една година мисля, че ще имаме реновиран стадион. Бруно Акрапович скоро няма да напусне Локомотив. Той, дружно с Георги Иванов и Чавдар Цветков работят по нова скица, в която наградите им зависят от качеството на футболистите, които довеждат. Очаквам още веднъж да се намесим в челните места и през идващия сезон. Аз съм максималист и желая надграждане. Медалите са цел, само че ще бъда и удовлетворен в случай че създадем някой мощен произлязъл трансфер ", сподели Крушарски в ефира на Канал 3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР