Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски продължава да е оптимист,

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски продължава да е оптимист,
Коментари Харесай

Крушарски: Одрусваме Левски и тръгваме към титлата, 9 точки са нищо

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски продължава да е оптимист, че отборът му е кадърен на нещо огромно през този сезон, макар загубата с 1:2 от Лудогорец в Разград. Бизнесменът се въздържа от коментар на съдийството в мача, а регистрира положителната игра на своите.
“Мачът си беше прелестен. На мен ми хареса, гледах го по малкия екран. Съдиите не разясня. Не приказвам за неща, които не разбирам. Всеки арбитър бърка. Ние обаче би трябвало да създадем нещо във времето, когато не бъркат. Стига сме ревали срещу съдиите. Като цяло съм удовлетворен от играта. Можеше да вкараме няколко пъти през първото полувреме”, съобщи пред “Тема Спорт” Крушарски. Той разкри, че ще вдигне духа на играчите по ексцентричен метод. “Звъняха ми почитатели и им споделих, че футболистите ще бъдат поощрени. По какъв метод ли? Ще им изпратя благодарствени писма. С тази игра принуждаваме всеки тим да се преценява с нас”, добави босът. Той е убеден, че Локо ще има шансове за офанзива на купата през пролетта, като в последния есенен кръг победи Левски. Двубоят е на “Лаута” на 15 декември от 14,15 часа.
“Сега желая единствено почитателите да изпълнят стадиона за мача с Левски. Да дойдат, да няма свободно място по трибуните, да ги одрусаме сините и тръгваме към купата. Какво са девет точки - нищо. Три мача, нищо работа. Не е станало кой знае какъв брой страшно”, приключва Крушарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР