Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви пред Марица, че

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви пред Марица, че
Коментари Харесай

Христо Крушарски: Медийните стратези на ЦСКА искат да разбият Локо Пд

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разгласи пред " Марица ", че лицензът на клуба за идващия сезон не е заплашен, а заплащането на отговорности към Национална агенция за приходите върви по проект. Той допусна, че медийната офанзива идва от директен съперник за призовите места. Крушарски прикани медийните стратези на ЦСКА да хвърлят пари и сила за нещо свястно, тъй като истината лъсва на терена.

" Искам да успокоя нашите последователи, че лицензът не " виси ", както се показват някои. Плащанията към Национална агенция за приходите са постоянни.

Със страшна мощ обаче висят шампионските им и други планове, за които хвърлиха много пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си изяснявам зачестилата медийна угриженост за финансовото положение на Локомотив и медийното отразяване на акцията на нашите почитатели за пазаруване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се оправим.

Но тази помощ от последователите ни е голяма, тъй като демонстрира, че клуб и почитатели са едно цяло. А когато това е по този начин, триумфите ни са обезпечени. Това очевидно изплаши много хора ", съобщи пред " Марица " Крушарски.

На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: " Колеги, не си хабете напъните, няма да съумеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и сила, тъй като долу на терена всичко лъсва и се вижда.

Използвам случая да благодаря на нашите почитатели за поддръжката и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни ", сподели още Христо Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР