Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не бил на себе

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не бил на себе
Коментари Харесай

Крушарски бесен, събира играчите на „Лаута“

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не бил на себе си след загубата на „ черно-белите “ с 0:5 от Пирин, осведоми PlovdivDerby.com. Бизнесменът е издал заповед тази заран всички чиновници, свързани с мъжкия отбор, без изключения, да са на стадиона. Крушарски ще се включи по телефона от Южна Америка, с цел да беседва с шефове, треньори и футболисти.

„ Не желая сега да разясня, каквото и да било. Такива загуби са неприемливи! Имах много диалози до този миг, ще имам още “, съобщи Крушарски.

Припомняме ви и че след края на дуела в Благоевград почитателите на Локомотив (Пловдив), които гледаха онлайн срещата на стадион „ Христо Ботев “, показаха по много явен и безапелационен метод отношението им към видяното на терена през днешния ден.

„ Утрото е по-мъдро от вечерта. Нека да преспим и ще проучваме това, което се случи през днешния ден в Благоевград! Чух се с президента, не е по никакъв начин удовлетворен. Разбирам го изцяло! “, разяснява спортният шеф Чавдар Цветков.

Не е ясно и дали Димитър Велковски ще бъде осъден поради държанието си след промяната в 12-ата минута на мача в Благоевград.

„ Такива решения не се взимат незабавно. След като треньорът и спортният-директор кажат мнението си, ще се реши, дали даден футболист на Локо Пд е нарушил вътрешния устав на клуба “, разгласи изпълнителният шеф Кузман Маринков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР