Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред Дарик радио

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред Дарик радио
Коментари Харесай

Крушарски: Не давам Локомотив безвъзмездно, в клуба няма пари за заплати

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски приказва пред Дарик радио след отвореното писмо, което предприемачът Иван Пашов популяризира и изрази подготвеност да помогне на клуба.  mediain-overlay

" Аз от вас узнавам за поканата. Това ме учудва. Моят телефон е общоизвестен и го имат на всички места и посредством медиите да търси покана малко се удивлявам. За първи път виждам бизнес да се прави посредством медиите. Аз съм подготвен на всевъзможен тип диалог в името на Локомотив. Този път съм оповестил какво диря и диря човек за диалог. Естествено, че той би трябвало да се свърже с мен, а не аз с него. Обикновено този, който търси, той намира ", стартира Крушарски.
 Време е за замяна на тревата и на
Време е за замяна на тревата и на " Лаута "

Локомотив (Пд) ще употребява паузата за национални тимове

" И на мен това ми се видя необичайно, само че аз одобрявам. Моят телефон го имат в Локомотив. При мен всичко е намерено като се изключи двете години, в които сътрудниците водеха цялата комуницакия. Аз, което съм водил, има счетоводна къща, която води счетовоството. Да отидат да гледат, да видят. Мисля, че нищо скрито-покрито няма в Локомотив. При мен нещата са на ярко. Да заповяда господинът. Да отиде в счетоводната къща, да отиде на стадиона, където има документи. Има хора, които са работили преди мене. Не виждам нищо толкоз секретно, че да си търсим през медиите контакта. Аз като закупувам стока отивам при продавача и го запитвам какъв брой коства ", добави той.

" При мен всички неща са водене по закона на Република България. Всичко е правено както би трябвало, не както аз заварих клуба в безпорядък. Задълженията, които съм изплатил и има и това, което има да се заплаща, също го има. Това, което има да се взима, е в клуба. Аз не съм турил една стотинка от клуба в джоба си. Даже оставям създаден почитател магазин, който има 40 000 оборот, който подарих на школата и 40 000 има стока, която я подарявам на школата. Аз в никакъв случай не съм оставял децата. Когато не бях в Локомотив аз поддържах децата ", съобщи Крушарски.

" Аз съм оставил пари за няколко мача, а това дали ще дам пари за нещо друго си е персонално мое решение. Има пари за мачовете. Има до края на сезона най-малко толкоз пари има. За мачовете, само че не и заплати ", добави той.

" Аз го споделям за прощален път. В Локомотив Пловдив има останали към 1 милион остарели отговорности. Не от мен. Аз тази година съм плащал всичко. Около 700 000 съм погасил. 1 милион има отговорности клуба, 300 за главница и рента, хотели, вечери това е изчистено до предишния месец. На мениджъри на всякакви такива медиатори съм плащал отговорности. Остават пари, които имат да се взимат от Мичи Нтело към 250 000 евро и Алфа Конте 70 000 евро ", разкри Крушарски.
 Бизнесменът Иван Пашов прикани Крушарски за среща, на която да се реши бъдещето на Локо (Пд)
Бизнесменът Иван Пашов прикани Крушарски за среща, на която да се реши бъдещето на Локо (Пд)

Излезе с отворено писмо до медиите

" Безвъзмездно този път не го давам. Като взех акциите втория път ми ги продадоха. Аз в този момент продавам клуба, а не го давам безплатно. Аз съм я оповестил - 5 милиона. На мен 1 милион лв. ми коства това, което съм направил въз основата - има документи, който не има вяра, да пристигна да види. Аз работя с документи, аз на черно не работя ", безапелационен е босът на " смърфовете ".

" Ако приказваме по медиите ми се коства малко несериозно, не че укорявам медиите. Ако има сериозен бизнес, който би трябвало да вършим, би трябвало да седнем да се разберем. Аз съм направил одита с 6 милиона и 600 хиляди отговорности. Има почитатели, които са същински почитатели. Има гробокопачи, да се заровят и да видят с какъв брой го оставиха, какъв брой го дадох на сътрудниците ми. 500 000 лв. единствено лихви за шест години и в този момент го оставям с 1 милион отговорности. "

" Аз имам самообладание. Аз не бързам заникъде. Аз ходя единствено в една посока - единствено нагоре. Леко бавно, когато ми пристигна редът ще си отпътува. Ако има съществено предложение, да дойдат ще го обсъдим ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР