Собственикът на Локомотив (Пловдив) Хри сто Крушарски даде поредното си

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Хри сто Крушарски даде поредното си
Коментари Харесай

Крушарски: За какво ни е шестицата? Или ще ставаме шампиони, или няма

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Хри 100 Крушарски даде следващото си " откровено и персонално " изявление, в което приказва за представянето на тима и задачите пред " смърфовете ".

Ето какво сподели пред " Тема спорт " босът:

- Г-н Крушарски, удовлетворен ли сте от представянето на Локомотив (Пловдив) в постоянния сезон и действително ли е деветото място, на което тимът приключи?
- Доволен съм. Можеше да се преборим за шестицата, само че защо ни е? Ние или ще ставаме първенци, или няма. За какво ни е шестицата, да седим в нея и да споделяме, че сме доста мощни. По-добре да сме във втората част, с цел да може да има по-голяма конспирация.

- Каква е оценката ви за работата на старши треньора Бруно Акрапович?
- Естествено, че съм удовлетворен. Поне постави ред.

- Наскоро привлякохте първокласен хърватски централен бранител - Юрица Булят. Харесва ли ви селекцията, която бе основно от чужденци?
- Мисля, че взетите играчи към този момент са положителни. Нямаме неприятно попълнение. Но имената не вършат футбола, футболът го вършат редът и порядъкът. Но защото в българските клубове има доста огромен ред, за това сме стигнали на това състояние.

- В последните кръгове се подвигна доста звук към съдийството. Дори бе заменен шефът на съдиите. Защо се стигна дотук?
- Един мач е 90 минути. Един арбитър прави две, три нарочни неточности за какъв брой минути? За 10, за 15 минути, а в останалите 80 минути кой е отговорен на футболистите и тимовете, че не си вкарват головете. Вие гледали ли сте втора дивизия на Аржентина за какъв футбол иде тирада. За каква твърда игра приказваме. Това, в случай че сме у нас, единствено ще ревем, че не са ни дали дузпа, не са ни дали фаул и че не е показан червен картон.

- Докъде стигнаха нещата с базата и терена, който ви дадоха обещание за нея, и със стадион " Локомотив "?
- Още чакаме в общината да решат - трансформира ли се законът и така нататък. В България към този момент какви ли не организации се появяват. Зелените пазели зелена зона... Като е зелена, да вземат зелените да я създадат такава. Да вземат да създадат нещо за България. Толкова са зелени, че за това и България е толкоз цъфнала и е зелена. Из желая да ги попитам: Колко дръвчета са засадили тия, зелените? Аз най-малко съм направил 10 терена и те са зелени. Чакаме... това е.

- Какво очаквате от представянето на тима през пролетта - седмо място и присъединяване на бараж за Лига Европа?
- Естествено, че това е най-хубавият вид. Но ние още нямаме тим за Лига Европа. Няма смисъл единствено да се излагаме. Имаме си цел, която си гоним - да изградим постоянен и боеспособен тим. Вече, като имаме добър тим, като в него има ред и порядък и като забележим, че можем - тогава към този момент да му мислят другите. В момента един от помощник-треньорите е в Аржентина и аз ще съм там и ще вървим дружно да гледаме мачове.

- Ще търсите ли там попълнения за лятната селекция?
- Не ни трябват чак кой знае какъв брой доста играчи. Ние си имаме към този момент много юноши, които би трябвало да интегрираме. Както се говореше, че в клуба няма юноши, в този момент започнаха да излизат. Истината е да си стегнем къщата и да си вадим лично произвеждане. Тези извън, дето идват, са от ден до пладне.

- Да, само че са добра опция да ги продадете и да изкарате пари от тях?
- Охооо... я ми кажи, българският футбол какъв брой пари е взел от продажби. Колко са изкарали сътрудниците? Всичките се изхвърляме. Освен Лудогорец, ЦСКА и малко Славия някой различен да е взел пари... Това е капка в морето, с нея не се цялостни казанът.

- Стана въпрос за ЦСКА и Лудогорец, по какъв начин виждате борбата за купата сред тях?
- Най-накрая би трябвало да има някаква конспирация. За да се върне футболът и хората по стадионите, а не да има единствено храчене по противници, съдии, тъй като не е гот. Затова и аз, като направя тим, който да мачка на терена, значи тогава мога да си вирна носа и да си приказвам каквото си желая.

- Докъде стигнаха нещата с изчистването на задълженията?
- Движим се по проект. Как ще изчистиш няколко милиона с един милион лихви? Чистим си ги по график. Останаха 400 хиляди лв., както и лихвите. Не бързаме за на никое място. Получих положително завещание и ще би трябвало време.
Първа лига 26 кръг, неделя 18 март  Черно море 0:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР