Собственикът на Локо София, Иван Василев, призна, че вече е

...
Собственикът на Локо София, Иван Василев, призна, че вече е
Коментари Харесай

Собственикът на Локо София: Писна ми да се моля - ще тегля кредит за осветление

Собственикът на Локо София, Иван Василев, призна, че към този момент е на финалната права на това да изтегли заем, с който да покрие разноските по вграждането на осветяване на стадиона в " Надежда ". Той показа, че от 7 години се моли безрезултатно на институциите и се е примирил, че ще би трябвало самичък да се оправи с проблема.

„ Колев е болен и в понеделник ще е на линия. Митков е контузен, Сашо Александров също се възвръща, дружно с Илия Димитров. Надяваме се скоро всички да са на линия “, стартира той.

„ Търся ляво крило, само че мъчно се намира. Подсилили сме се във всички линии. Надявам се да намерим нещо на крилото, с цел да вдигнем равнището. Не ни трябват играчи на кг “.

„ Седма година се апелирам по институции и няма смисъл. Явно за едни страната е майка, а за други мащеха. Взехме решение за изтегляне на заем, с цел да се реши казусът с осветлението и да зарадваме последователите ни. Всеки желае да си играе на своя стадион “.

„ Цените се подвигнаха доста, към този момент ще коства съвсем милион. Миналата година по това време беше половин милион. Ще се наложи да се оправяме сами “.

„ Не съм приказвал с новия министър, изгубил съм всевъзможни очаквания. Ще се мъчим, с цел да се оправим сами, дружно с ремонтите. Ако всички върви по проект, ще изтеглим заема до края на месеца и до края на март или началото на април се надявам осветлението да бъде вградено. Въпросителната е обвързвана с това дали банката ще ни отпусне прословутия заем “, приключи Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР