Собственикът на Левски Спас Русев разкри защо е избрал Делио

...
Собственикът на Левски Спас Русев разкри защо е избрал Делио
Коментари Харесай

Спас Русев: За Грант Левски е спящ гигант, Делио Роси е на стадиона почти цяло денонощие

Собственикът на Левски Спас Русев разкри за какво е избрал Делио Роси пред Авраам Грант за треньор на " сините ". Бизнесменът благодари на досегашния ментор - Николай Митов. Левски минавал на друга сцена - европейска! С европейски треньор, европейски играчи... Отборът ще наваксва пропуснатото. Грант и Митов пък в този момент останали недоволни. Както сподели и Неймар на представянето си в ПСЖ - не може всички да са щастливи.

" Николай Митов знаеше, че преговаряме с треньори, Роси знаеше, че приказваме с Грант, Грант знаеше за Роси. Благодаря на Митов, който безусловно професионално си изпълняваше отговорностите. Всеки различен би си тръгнал. Ние не го сменяме, тъй като е слаб треньор, той постоянно ще е част от Левски. Отборът просто минава на друга сцена, желаеме европейски треньор, европейски играчи, с цел да наваксаме това, което сме пропуснали в последните 10 години.

Делио Роси е доста забавен темперамент. Той прекарва повече време на подготвителното игрище, интересуваше се от най-малките елементи. Когато пристигна време да обсъждаме къде ще живее, той сподели - това не ме интересува, аз по 20 часа от денонощието съм на стадиона. Аз ще му дам цялата си поддръжка, да се усеща удобно.

Двама души са недоволни - и Грант, и Николай Митов. Но аз се пробвах да го направя по най-прозрачния метод. Управителният съвет взе решение, кое ще е най-полезното за Левски. Получих смс от Грант, откакто избрахме Роси, няма проблеми. Двамата имаха разнообразни финансови искания. Но не пристигнаха в България поради парите. И двамата пристигнаха, тъй като виждат в Левски капацитет. Грант съобщи, че вижда в Левски " латентен колос ". Ако я нямаше историята на клуба, нямаше по какъв начин да ги доведа ", сподели Русев пред сътрудниците от " Гонг ".

 Левски разгласи назначението на Делио Роси!
Левски удостовери Топспорт: Новият ни треньор е Делио Роси!

" Сините " към този момент имат нов треньор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР