Собственикът на Левски Спас Русев е стопирал търсенето на спортен

...
Собственикът на Левски Спас Русев е стопирал търсенето на спортен
Коментари Харесай

Левски остава без спортен директор

Собственикът на Левски Спас Русев е стопирал търсенето на състезателен шеф. Човек на този пост може да бъде назначен не по-рано от края на първия дял на новото състезание.
 Обертан и Костов изригнаха и Левски отнесе Септември @@@
“Сините” изпиха горчивата чаша, която им бе поднесена от Вили Рутенщайнер. Австрийският експерт до последно даваше очаквания на Спас Русев, че ще одобри предлагането му да стане състезателен шеф на Левски, само че в последна сметка избра да заеме поста във футболната федерация на Израел.

На този стадий е нулев шансът тази позиция да бъде препоръчана на българин. Идеята на шефовете от “Герена " е да поверят спортните каузи на чужденец с огромен потенциал и качества да се приспособи към изискванията на работа, а и на живот в България.

До назначението на нов състезателен шеф няма да има промени в Левски. Ако Рутенщайнер не се бе отметнал, на “Герена " щеше да има напълно нов жанр на работа.

Първите наранени детайли в структурата щяха да са хората от скаутският отдел, който сега се състои единствено от един човек. Той, вместо да обикаля по стадионите в Европа, гледа мачовете на сините и детско-юношеската школа. Академията също щеше да претърпи съществени промени и като конструкция, и като база, и като метод на работа.

Левски е без състезателен шеф от началото на февруари тази година. За последно този пост бе заеман от Асен Букарев. Той бе основен управител и координатор по спортно-техническата активност. Букарев, който стартира предходната акция в щаба на Николай Митов, а по-късно бе асистент и на Делио Роси, остана на поста по-малко от половин година.
 Славия - Левски @@@
Малко по-дълго от него тази позиция заемаше Даниел Боримиров. Откакто Спас Русев държи контролния пакет акции на Левски, състезателен шеф бе и Станислав Ангелов. Той също не се задържа доста - няма и половин година.

“Тема спорт” Първа лига 1 кръг, събота 21 юли  Ботев (Пловдив) 20:45  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР