Собственикът на Левски Наско Сираков, в присъствието на члена на

...
Собственикът на Левски Наско Сираков, в присъствието на члена на
Коментари Харесай

Левски ще се опита да върне Мъри като старши треньор. Ако не успее - има и други варианти

Собственикът на Левски Наско Сираков, в наличието на члена на Надзорния съвет Константин Папазов, са имали среща със старши треньора на отбора Живко Миланов, написа dsport.

На нея наставникът е изложил своите визии за положението на тима и желанието си да не бъде повече отпред на " сините ".

Наско Сираков е декларирал, че ще свика Управителен съвет при започване на идната седмица, на който да бъде разискван казусът с треньорския пост в Левски.

Очаква се на този Управителен съвет да бъде взето решение да бъде поканен за старши треньор на Левски Станимир Стоилов. Ако хасковлията одобри, то той ще води отбора още в мача против Берое. Ако Мъри откаже, то тогава ще се мисли за различен ментор, който да е подготвен да изведе " сините " в края на седмицата в мача със старозагорци.

Няколко са спряганите имена, само че всичко зависи от това дали Станимир Стоилов ще одобри или откаже формалната покана от клуба.

Припомняме, че още преди мача с Царско село, който Левски завоюва с 3:1 на " Герена ", от ФАКТИ Ви информирахме, че най-реалистичните и в това време обсъждани разновидности за нов треньор на " сините " са Димитър Димитров-Херо, Стойчо Стоев и в краен случай Георги Дерменджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР