Собственикът на Левски - Наско Сираков, сподели мнението си за

...
Собственикът на Левски - Наско Сираков, сподели мнението си за
Коментари Харесай

Сираков: Искам промяна, но с новия Изпълком на БФС няма да стане

Собственикът на Левски - Наско Сираков, показа мнението си за Конгреса, на който Борислав Михайлов бе избран отново за президент на БФС, и показа, че не харесва състава на новия Изпълком.

"Не скърбя. Абсолютно стоя зад това мое решение. Тук който излъже, открадне или прекара някой, е воин. Аз постоянно съм се стремял да пребивавам и да работя съгласно моите визии за живота, тъй че стоя безусловно зад това свое решение. Казах го и преди Конгреса. Аз съм правилен човек и преди 23 години присъствах на един конгрес, когато Стефан Софиянски се изправи пред Иван Славков, и на три метра пред мен двама покойници, които бяха 50 години другари, имаха дуел. И тогава си споделих, че в никакъв случай през живота ми не мога да позволи това нещо да се случи с мен и с някой от моите съотборници, с които съм изживял най-щастливите мигове във футбола. Заставам 100% зад решението си ", отсече Сираков.

"А като имате въпроси, оттук насетне ще ги отправяте към Боби Михайлов и новия Изпълком. Там доста неща не ми харесаха. Особено съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна смяна, само че би трябвало да я направи Боби Михайлов. С този изпълком не виждам по какъв начин ще го направи. Вече нямам доверие ", добави Сираков.

"Аз повече на тази тематика няма да приказвам. Няма и 48 часа след провеждането, ще е доста неверно да атакуваме и да имаме упования. Предлагам да се даде опция на Боби, който персонално на мен ми даде обещание, че ще има съществени промени. Надявам се да го видя и в действителност да не ме накара да скърбя за поддръжката. Шегувам се, несъмнено. Пак ще го поддържа, ние сме прекомерно близки другари. Този път се надявам и имам вяра, че той ще откри мощ в себе си, да промени нещата. Българският футбол има крещяща потребност от безспорен рестарт, няма повече време за губене. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР