Собственикът на Левски Наско Сираков отправи предупреждение към БФС и

...
Собственикът на Левски Наско Сираков отправи предупреждение към БФС и
Коментари Харесай

Наско Сираков към БФС: Ще дойдем 20 000 и камък върху камък няма да остане

Собственикът на " Левски " Наско Сираков насочи предизвестие към БФС и Съдийската комисия на брифинга на Станимир Стоилов, на който стана ясно, че в последна сметка той остава отпред на тима.

И двамата меко казано не бяха удовлетворени от рефела Ивайло Стоянов в мача за Купата на България против " Лудогорец ", извоюван с 3:2 в Разград. В яда си нощес Стоилов разгласи, че напуща българския футбол. Той получи червен картон и в неделя няма да е на скамейката на мача с ЦСКА-София.

Собственикът на " Левски " първо успокои левскарите, че Стоилов, за който " е изровил земята " да върне на " Герена " ще продължи работата си. Най-малкото и самият Сираков няма да е на ст. " Георги Аспарухов ", в случай че това стане.

След което съобщи, че много неточности са се натрупали в ущърб на " Левски " от съдийско естество, прикани за промени.
И насочи следното обръщение:
" Натрупва се безспорна воня. Трябва да се почисти тази помийна яма. Ние ще дойдем не 50, а 20 000 индивида и ще изметем всичко. Ние възпитаваме нашите футболисти да са като агънца по терена, да не реагират на провокации. Но във вски мач се случва едно и също и непрекъснато ни предизвикат.

На Хосе (Кордоба бел. ред.) му подвигат два жълти картона не поради погрешно дишане, а поради вярно дишане. Ясно е, че е поради мача с ЦСКА. Трябва да се оправи съдийството, другояче няма да има футбол в България. Не бе интересува дали унгарци или китайци ще ръководят тази комисия, тя би трябвало да се оправи.

Ще дойдем 20 000 и камък върху камък няма да остане. "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР