Собственикът на Левски, Наско Сираков, излезе с емоционално обръщение към

...
Собственикът на Левски, Наско Сираков, излезе с емоционално обръщение към
Коментари Харесай

Сираков с емоционално обръщение към феновете на Левски

Собственикът на Левски, Наско Сираков, излезе с прочувствено послание към феновете на Левски часове преди 108-мия рожден ден на клуба.
Той показа страстите, които са бушували в него по време на тежките последни две години за клуба.

Сираков прибавя, че ще съобщи акциите на столичния гранд едвам, когато е сигурен, че те са в верните ръце.

Публикуваме известието на Сираков без редакторска интервенция:

„ Скъпи Левскари!

В навечерието на рождения ден на обичания ни Левски, бих желал да се обърна към вас и да споделя някои мои мисли и усеща.

Преди 2 години, на 2 юни 2020 година аз станах мажоритарен притежател на ПФК Левски с помощта на невижданата ви поддръжка. От този ден, до през днешния ден моят живот е напълно зависещ на идеята за спасяването на нашия клуб. Чувствам това като моя житейска задача.

Смразяващото състояние, в което се намираше беше сложило под подозрение даже бъдещото му битие. Всяко мое деяние оттогава до ден сегашен е само за спасяването на Левски от безнадеждното състояние.

Всички ние дружно преминахме през неподозирано тежки моменти.

Ще бъда пределно прям и ще споделя с вас, че през тези две години получих доста поддръжка и помощ, само че по пътя имаше и неистини, удари и интриги, които целяха моето отричане като притежател и домогването до акциите на Левски. Някои от тези случаи бяха обществени, други останаха в кухнята, надалеч от Вас.

С днешна дата мога да заявя, че се оправих с провокациите и решително не преставам да работя за положителното на нашата Светиня. Винаги съм казвал, че аз с изключение на притежател съм и Пазител на акциите.

За злощастие връщането в родния ми клуб съответства с пандемията на Ковид 19, с локдауните и с началото със закономерните в резултат на това рецесии в обществения живот на страната и света. Те се отразиха прекомерно отрицателно на самодейностите за спасяването на Левски. Независимо от това, всички ние дружно полагахме големи старания и влагахме цялата си сила, с цел да успеем. Тази рецесия се отразяваше на всички места, в това число и на бизнеса, на който клубът разчиташе на помощ.

В края на август 2021 година организирах диалог със Станимир Стоилов – най-успешния треньор на Левски. Мъри одобри предизвикването и се върна по-мотивиран отвсякога. Заедно да се преборим за положителното бъдеще на обичания ни клуб. Познавайки чудесно неговия капацитет от годините, в които работихме дружно, аз му предоставих власт, която да му сътвори нужния комфорт, да разгърне оптимално вижданията за работата и опциите си.

Днес всички ние сме безпределно щастливи от резултатите, които постигнахме отпред с Мъри Стоилов.

Победите и извоюваната купа разсъниха с доста вяра и религия голямата маса сини последователи – всички Вас, с цел да възкръсне още веднъж Левскарството. Спечелената купа беше премия освен за чудесно свършената работа от Мъри, екипа му и футболистите. Тя беше премия и за всички Вас, които ни зареждахте с религия, сили и обич! Тя беше премия за вашата безрезервност, за средствата, които отделяхте толкоз пъти в тези сложни за оцеляване времена. Левскарският дух е по-жив отвсякога. Всички ние дружно сме по-обединени отвсякога. Убеден съм, че тази обич и обединеност ще избави Левски!

Поклон пред всички вас, Левскари!

Благодаря на Мъри, екипа му и всички футболисти, които оставяха сърцата си на терена. Благодаря на Иво Ивков, Дани Боримиров и на всички, които всеки ден са на стадиона и работят давайки най-хубавото от себе си.

Искам да благодаря и на всички преди тях. Които от първия ден са с мен и работиха без пари – треньори, футболисти и администрация! Вие записахте имената си като същински герои! Респект!

Благодаря на нашия спонсор Palms Bet и особено на господин Мило Борисов и на господин Лъчезар Петров! В най-тежкия миг те ни протегнаха избавителна ръка.

Скъпи Левскари, ние към момента имаме съществени компликации за превъзмогване, само че аз имам вяра, че ще се оправим. Всички дружно направихме чудеса последните месеци. Наследството ни е тежко, само че ще продължим да се борим. Не сме спирали да търсим помощ. И сега водим диалози с разнообразни спонсори и вложители. Но публични документи за планове към момента нямаме.

Знам, че откровено се вълнувате за бъдещето на акциите, които владея. Бих желал да Ви уверя, че ще се разделя с акциите единствено тогава, когато съм сигурен, че са в верните ръце и на точното място. Това решение няма да взема самичък. Ще го обсъдя със Станимир Стоилов. С него сме потвърдили в годините, че знаем КАК.

На 4 май учредихме съдружие “Левски на Левскарите”. Аз, Мъри, Иво и Дани Боримиров бяхме от учредителите. Аз към този момент платих членския си импорт. Нека подкрепим сдружението, тъй като аз имам вяра, че то може да помогне на Левски. Бъдете спокойни, тъй като никой не ми е поставял изискване да дам акциите на сдружението преди то да е потвърдило, че е в положение да управлява процесите в обичания ни клуб.

Скъпи Левскари!

На 24 май преди 108 години едни смели и свободни младежи са основали футболен клуб Левски. Те надали са предполагали каква реликва основават. Светиня, която носи името на Апостола на свободата Васил Левски. Светиня, която ще роди признака на Левски Георги Аспарухов. Светиня, която ще сплоти стотици хиляди “сини” сърца в една концепция – Левски!

Светиня, която ще пребъде във времето и ще устои на ударите на Съдбата, с цел да можем през днешния ден още веднъж да пеем: Левски значи независимост!

Поклон пред нашите основатели!

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

ЧРД, Левскари!

Ваш Наско Сираков “
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР