Собственикът на Левски Наско Сираков говори пред Нова за всичко

...
Собственикът на Левски Наско Сираков говори пред Нова за всичко
Коментари Харесай

Наско Сираков: Не можем да кажем, че със сигурност Левски ще има нов собственик

Собственикът на Левски Наско Сираков приказва пред " Нова " за всичко най-интересно към клуба.

" Сто % е несъмнено, че на " Георги Аспарухов " извозвам повече време в сравнение с вкъщи. Баща ми е първият ни международен първенец във всички спортове. Винаги съм казвал, че съм най-слабият състезател във семейството. От дребен знаех, че ще стана състезател. Баща ми правеше неистови старания да се занимавам с битка. Дядо ми ме възпламени по футбола. Водеше ме на всички мачове на Берое, когато гостувах в Стара Загора. В моето детство нямаше с какво друго да се занимаваш с изключение на футбол и игра на фунийки. Баща ми е дълги години чиновник на ЦСКА, само че беше безапелационен и двамата му синове ще се състезават за Левски ", стартира Сираков.
 Спонсор взима 30% от акциите на Левски и покрива отговорностите към Национална агенция за приходите Спонсор взима 30% от акциите на Левски и покрива отговорностите към Национална агенция за приходите
" Не си припомням първия ми гол за Левски. Много са, въпреки че можеше и да са доста повече. Като цифра звучи добре, гъделичка ми самочувствието. Постигнато е с доста труд и голяма упоритост да съумея. Всеки един от тези 209 гола ми е доста безценен, тъй като са за обичания ми клуб. Имам доста запаметяващи се голове против ЦСКА.

В момента Левски е задача, другояче постоянно е било голяма обич. Имам възприятието, че съм си оставил кожата и кръвта по терена. Аз съм извънредно благополучен и горделив левскар за това, което съм направил за клуба. На мен Левски ми е дал всичко, постоянно съм го казвал ", добави още той.
 Мъри: Левски е моят клуб и не желая да го слагам напрегнат Мъри: Левски е моят клуб и не желая да го слагам напрегнат
" За Левски постоянно си заслужава. Не съм си мислил, че като дойда тук ще стъпвам по цветя и рози. За мен това връщане беше задача. Всички виждахме в какво положение е клубът. Нямаше светлинка. Вдигнах цигарите, само че всяка безсънна нощ и изпушена цигара си заслужаваше.

Не можем да кажем, че сигурно Левски ще има нов притежател. Ако това нещо се случи, то ще се случи транспарантно, на конференция с евентуалния притежател. Докато няма такава конференция, няма нищо публично. Аз не укривам, че се водят съществени договаряния. Към момента аз съм притежател на акциите и към момента не е изгряло слънцето на нашата улица.

Отпадането за Купата няма да се отрази. Когато знаеш накъде си тръгнал, няколко мача не могат да те отклонят от пътя. Купата в никакъв случай не е била приоритет за Левски, тя постоянно е била десерт. Ще гледаме да се подсилим на избрани постове с избрани футболисти. От лятото се работи по този проект. Очаквам по-силен и по-постоянен Левски напролет. Късата пейка и травмите на основни играчи не ни разрешиха да реализираме по-добри резултати. Няма мач, в който да не съм бил горделив с тима и треньорското управление. Няма миг, в който да съм бил несъгласен с треньорското управление. От лятото Левски ще се бори с всички сили да стане първенец ", приключи Наско Сираков. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР