Собственикът на Левски – Наско Сираков, говори по всички актуални

...
Собственикът на Левски – Наско Сираков, говори по всички актуални
Коментари Харесай

Сираков: Ще прехвърля акциите с удоволствие при 20 000 левскари

Собственикът на Левски – Наско Сираков, приказва по всички настоящи тематики към клуба по време на откриването на новия магазин на „ сините” в Бургас.

"Това е един от методите тимът на Левски да доближи до оптимален брой последователи. С най-голямо наслаждение бихме подали ръка на всеки, който идва при нас с най-чисти мисли. Не сме го избрали ние Бургас. Те пристигнаха при нас и концепцията ни сграбчи от първия миг. При всички положения ще има още приятни изненади за нашите почитатели. Усещам ежеминутно невероятната поддръжка на нашите почитатели. Благодарение на тях стигнахме до тях и се надявам, че ще продължим и ще изведем Левски там, където му е мястото”, стартира Сираков пред медиите.

"Имаме почти информация за Георги Миланов. Надяваме се на следващия ден към този момент да я потвърдим. Положителното е, че не е най-тежкото - кръстните връзки. Възстановяването му ще е сред 30 и 50 дни.

„ Аз съм го декларирал още преди година и половина, че за мен това е като задача. Левски би трябвало в един миг да бъде тим на почитателите. Разбира се не би трябвало да се прибързва и да се прави принудително нещо. Подкрепяме концепцията и аз, и Мъри, само че всичко зависи от интензивността на нашите почитатели. Искаме това да доближи до голяма част от "сините " последователи. Само тогава ще има своя смисъл. При 20 000 левскари ще трансферира акциите с голямо наслаждение, само че не желая да дефинирам броя. Казах на всички почитатели на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не желая да дефинирам броя на почитателите и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се заел аз да дефинирам тези неща”, продължи той.

„ По принцип ще има срещи с последователи, а какъв ще е форматът на диалози аз не мога да кажа. Повече ги приемете като рестарт на акцията за членски карти. Аз съм удовлетворен от всичко, което вършат нашите последователи.

"Все още се нуждаем от свежи средства, само че мога да ви уверя, че в клуба се работи всекидневно по тази тематика. Водят се диалози с рекламодатели и спонсори и ще има много такива в бъдеще, гарантирам”.

След Нова Година почитателите ще гледат напълно друг Левски, а от лятото Левски ще се бори на всички фронтове. Аз желая повече от почитателите Купа. За мен Купата постоянно е била десерт, а главното ястие е шампионската купа - до две години ", приключи Сираков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР