Собственикът на Левски Наско Сираков даде откровено интервю, заедно със

...
Собственикът на Левски Наско Сираков даде откровено интервю, заедно със
Коментари Харесай

Наско Сираков: Гриша Ганчев беше прав с думите си, няма как да се обидя

Собственикът на Левски Наско Сираков даде искрено изявление, дружно със брачната половинка си Илиана Раева. Пред NOVA босът разяснява думите на Гриша Ганчев, както и настоящи тематики към тима и персоналния му живот. Припомняме, че преди дни притежателят на ЦСКА сподели във връзка с финала с Левски: " С какво да ме купи Сираков, с голия си з*дник ли ".

" Гриша Ганчев има право с това, което сподели. Това в никакъв случай не може да ме обиди. Той е един от олигарсите, само че в никакъв случай не може да купи Левски. Много мъчно някой може да си показа, че мач Левски - ЦСКА може да бъде платен. През последните 40 години не съм си и предтсвял, че това може да се случи. Никога не разясня противник, и то подобен като ЦСКА. Гледам си в нашата градинка. Сигурен съм, че Левски ще бъде по-силен.
 Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?
Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?

" С кое да ме купи и какъв брой пари той би трябвало да ми даде, с цел да ме купи? "

" Илиана се убеди, че съм карък на ансамбъла. Вече ми не разрешиха да виждам художествена гимнастика. Тя не вярваше, само че след известно време го откри и тя. Дори на запис съм притенсен да не изтърван някой апарат.
 Наско Сираков: От първата ми минута като притежател на Левски, знаех, че би трябвало да върна Мъри
Наско Сираков: От първата ми минута като притежател на Левски, знаех, че би трябвало да върна Мъри

" 13 години без трофей бяха много`

Последните две години бяха ужасяващи за мен, за почитателите. Този трофей върна вярата на всички левскари. Изпитах задоволство и наслада за всички тези изстрадали почитатели. Това беше най-хубавият подарък за тях.

Усетил съм, че има причинност, че постоянно, когато съм в Левски ставаме първенци. Разбира се, регистрирам и моя принос. Изглежда като похвала, само че такава е статистиката.

Парите не са рискови, а нужни във футбола и всеки спорт.

До Дубай обичаме да вървим по отмора, само че няма да вървя, с цел да се виждам с Васил Божков. Ако има нещо такова, ще приказвам първо с него. Безмислена тематика. С него говорихме преди два месеца. Той удостовери, че в никакъв случай няма да си изиска парите. Заради финансовия доклад би трябвало да почистим тези отговорности. Не диря нов притежател. Левски е извънредно атрактивен. Има огромен интерес. Ако се появи сериозен вложител и в случай че реша, че това е хубаво и потребно за Левски, ще се допитам до левскарите.

В доста неща нямаше да се оправя без Илиана. Тя ми е страхотна опора. Не единствено в фамилията, а във всички мои решения.

От Левски не съм получил и едно копче. Отговорите постоянно бяха: " Илиана получи апартамент, по тази причина ти няма да получиш ".

Мястото ми да релаксирам е гората, когато ловувам. Не мога да си почивам, когато се прибирам. Буквално ме взривяват внучките. Пандемията ни даде опция да сме повече семейство.

С Христо Стоичков, когато сме дружно рядко си приказваме за футбол. Имаме доста по-интересни тематики, за които да си приказваме ", сподели Наско Сираков пред NOVA.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР