Собственикът на Левски - Наско Сираков да наруши мълчанието си

...
Собственикът на Левски - Наско Сираков да наруши мълчанието си
Коментари Харесай

Фенове на Левски: Тити, всички знаем, че за теб златният дъжд от пари на нечии олигарси е по-важен от морала и честността

Собственикът на Левски - Наско Сираков да наруши мълчанието си и да постави завършек на опитите да се разедини за следващ път " Синя България ". За това приканиха от " Торсида Кюстендил ". Феновете в Града на черешите, считат, че " сините " могат да се трансфорат в жертва на спартаклийски скрит план.

" С паника, удивление и оскърбление откриваме, че от известно време насам стартира да избухва борба и опозиция против този, който върна усмивките по лицата ни, който вдъхна нова вяра на Синьо България.
 Марин Петков тренира с дубъла на Левски
Марин Петков тренира с дубъла на Левски

Получи позволение от Станимир Стоилов

От грубото саботиране на концепцията за сдружението " Левски на Левскарите ", призната от Мъри Стоилов и Иво Иваков като извънредно значима идея, до провокативните и недобронамерени изяви в обществените мрежи и медиите. Действия, подхванати от хора, чиито спартаклийска същина и светоусещане не могат да бъдат прикрити. Очевидно апелът на Мъри за изваждане на показ на " кирливите ризи " не се харесва и среща сериозен отпор. Ето за какво ние от " Торсида Кюстендил " желаеме да заявим своята безусловна и цялостна поддръжка към Станимир Стоилов, като напълно заставаме зад изразяваната от него позиция по отношение на нуждата от цялостна бистрота и неприкритост - за предишното, сегашното и бъдещето на " Левски ". Призоваваме управлението на клуба и в частност неговия ръководител на Народно събрание и мажоритарен притежател Наско Сираков ясно и изрично да показва и покаже своето отношение към злонамерените лица, групи, групички и странички, които всекидневно пропагандират разцепление измежду " синята " общественост и сеят ненавист един към различен сред последователите на " тима на народа ", които непосредствено или косвено застават против индивида, изправил с неистови старания " Левски " на крайници.

И най-после. Тити, всички знаем че за теб златният дъжд от пари на нечии олигарси е по-голям от морала и честността. На всички ни е ясно и помним по какъв начин целуваше петолъчките, по какъв начин през далечната 2004г. беше почитател на Локомотив, по какъв начин поддържаше Цветан Василев и жълтите от Пловдив, по какъв начин ни убеждаваше какъв брой велики са поставените за полза от клуба притежатели на Левски и доста други твои лицемерни осъществявания! Затова най-добре е да ни освободиш от наличието си и да се правиш на смешник някъде другаде!
 В Левски се двоумят дали да предложат дълготраен контракт на Жереми Петрис
В Левски се двоумят дали да предложат дълготраен контракт на Жереми Петрис

Контузиите на левия бек на вдъхват убеденост на Стоилов и неговия екип

Същото важи и за " журналиста " Грънчаров, който през годините черпи само и единствено облаги и дивиденти на гърба на Левски. Винаги преди всичко за него са благодетелите и бащиците, които ни оставиха това задължение на което в този момент берем плодовете. Ясно е за всички, че вие не желаете самостоятелният път, по който Левски е тръгнал. Не желаете това да се случи, по тази причина се пробвате по всякакъв начин да сложите кол в колелото, само че знайте, че тръгвайки против Мъри вие тръгвате против сините последователи, а против тях не може да успехите! ", написаха почитателите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР