Собственикът на Legoland, Sea Life и Madame Tussauds планира да

...
Собственикът на Legoland, Sea Life и Madame Tussauds планира да
Коментари Харесай

Посетителите на Legoland се сблъскват с високи цени

Собственикът на Legoland, Sea Life и Madame Tussauds възнамерява да таксува повече гости през пиковите летни уикенди, в сравнение с в дъждовните делнични дни отвън сезона, защото Merlin Entertainments се стреми да компенсира по-малкото гости в сравнение с преди пандемията Covid-19.

Скот О'Нийл, основен изпълнителен шеф на най-големия оператор на тематични паркове в Европа, сподели, че компанията построява динамичен модел на ценообразуване - необятно прочут като високо ценообразуване - който да бъде въведен в нейните топ 20 световни атракции до края от 2024 година и главните атракции на Съединени американски щати през идната година.

Моделът, който разрешава на компанията да трансформира цените в избрани моменти в отговор на промени в търсенето и предлагането благодарение на машинно образование, е „ доста подсъзнателен “, съгласно О’Нийл.

„ Ако [атракция] е в Обединеното кралство, през август е пиковият празничен сезон, слънчево и събота, бихте очаквали да платите повече, в сравнение с в случай че беше дъждовен в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР