Собственикът на Кристъл Палас, Стив Периш, заяви мнението си, че

...
Собственикът на Кристъл Палас, Стив Периш, заяви мнението си, че
Коментари Харесай

От Кристъл Палас: Нека довършим сезона и короноваме Ливърпул

Собственикът на Кристъл Палас, Стив Периш, съобщи мнението си, че сезонът във Висшата лига би трябвало да се доиграе. Това наподобява все по-вероятно, откакто в петък представители на всички клубове се събраха и гласоподаваха за възобновяване на шампионата.

"Не е единствено поради парите. Искам да довършим сезона поради самия спорт. Искам да короноваме Ливърпул и да дадем късмет на всеки различен клуб да приключи допустимо на-нагоре в класирането ", съобщи босът.

"Не желая да повеждам сложни диалози по отношение на отсрочване, анулиране, преустановяване и така нататък Това би оказало въздействие в идващите месеци, в случай че не даже години. "

"Но да, въпреки това е и поради парите. Трябва да мислим и за тях и ще ви кажа за какво. Никой не печели, в случай че Висшата лига получи по-малко пари. Никой. Вече посрещаме задоволително загуби, които никой не може да ни възвърне, а в случай че не подновим сезона, ще стане още по-зле. "

"Ние плащаме към 3.3 милиарда паунда всяка година. Можете да си визиите, че Висшата лига подкрепя цялата футболна пирамида ", призна Периш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР