Собственикът на Кирил Домусчиев използва профила си във Фейсбук, за

...
Собственикът на Кирил Домусчиев използва профила си във Фейсбук, за
Коментари Харесай

Домусчиев: Остана горчив вкус от Европа и срамните загуби в Първа лига

Собственикът на Кирил Домусчиев употребява профила си във Facebook, с цел да направи преглед на миналата година за българския първенец и да уточни какъв тим желае да вижда през новата 2022 година.
Домусчиев призна, че има горчив привкус от неприятното показване в Лига Европа, недобрата игра на тима и няколкото срамни загуби в шампионата, нотой има вяра в тима и в това, че ще се върнат лудите вечери в Разград.
Ето какво написа Домусчиев:
" Скъпи почитатели и другари на Лудогорец,
Използвам мотива с настъпващата 2022 година, с цел да пожелая доста здраве и благополучие на Вас, и Вашите фамилии. И да благодаря на нашите почитатели от всички краища на България, които ни подкрепяха горещо по време на квалификационните борби на " Хювефарма Арена ".
Изминалата година беше сложна за обичания ни Лудогорец, само че всички дружно преживяхме доста вълнуващи моменти. Празнувахме рекордната десета поредна купа. За първи път от пет години насам изиграхме плейоф за влизане в групите на Шампионската лига.
Ще зимуваме като есенен отличник в Ефбет лига в очакване на финалния взлом за шампионската купа. И всичко това в изискванията на промяна в тима, промяна на генерации и създаване на най-младия тим в историята на Клуба.
За страдание остана горчивият усет от неприятното показване в групите на Лига Европа, недобрата игра и няколко срамни загуби в шампионата, с което дадохме мотив на нашите съперници да мечтаят. В спорта е по този начин - момент съмнение може да е съдбовно.
Аз имам вяра на младите момчета, имам вяра на екипа на Клуба. Няма да пестим сили, с цел да върнем лудите вечери и магията на Лудогорец. Искам да виждам тим, който радва футболните естети и носи приятност на ентусиастите.
Само Лудогорец! "
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР