Собственикът на жилище в Палм Бийч и политически водещ на

...
Собственикът на жилище в Палм Бийч и политически водещ на
Коментари Харесай

Брет Байер и съпругата на Fox News искат от града да одобри нови охранителни порти за къща в Палм Бийч за 37 милиона долара

Собственикът на жилище в Палм Бийч и политически водещ на Fox News Брет Байер този месец самичък направи някои национални новинарски заглавия, откакто беше ко-модератор на три Кметствата в Де Мойн за мрежата като прелиминарен обзор на президентските събрания в Айова на 15 януари.

Седмицата преди кметствата Байер нашумя в Палм Бийч, когато разиска конкуренцията през 2024 година за Белия дом — и различието на някогашния президент Доналд Тръмп измежду гласоподавателите — по време на разпродаден диалог на 2 януари в Обществото на четирите изкуства.

Всички те може да насочат скорошна искане до кметството за две нови порти на алеята в къщата в Палм Бийч, която Байер споделя със брачната половинка си Ейми, на Уелс Роуд, в действителност наподобяват като дребни новинарски картофи.

Но в Палм Бийч, угрижен за външния тип, всяка смяна в екстериора на къщата може да провокира несъгласия, даже когато настояването идва от знаменитост, което желае да усъвършенства сигурността в имение.

Както други собст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР