Собственикът на известна къща с 25-футова акула, стърчаща от покрива,

...
Собственикът на известна къща с 25-футова акула, стърчаща от покрива,
Коментари Харесай

На собственик на къща с 25-футова акула, стърчаща от покрива, е забранено да я отдава под наем в Airbnb

Собственикът на известна къща с 25-футова акула, стърчаща от покрива, е казано, че към този момент не може да я отдава чартърен в Airbnb.

Странният парцел, прочут като Headington Shark House, е разполагаем за краткосрочно отдаване на място през последните пет години в Оксфорд, като посетителите се тълпят, с цел да видят скулптурата на акула, която се разрушава през покрива. Освен това е шлагер измежду гостите и може да спят до 10 души, като цените за престой от две нощувки доближават до £2k.

Въпреки това, на притежателя Магнус Хансън-Хайне е подредено да го отстрани от уеб страницата, защото няма подобаващото позволение за обмисляне. Бащата на Магнус, Бил Хайне, конфигурира статуята на акула на върха на парцела си скрито без публично позволение през 1986 година, предизвиквайки шестгодишен спор с градския съвет на Оксфорд.

Когато Бил умря през 2019 година, Магнус възобнови борбата на починалия си татко с управляващите, когато стачкува против прибавянето на къщата към лист с културни полезности. Сега Магнус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР