Собственикът на изгорелия преди седмица склад в столичния квартал “Красна

...
Собственикът на изгорелия преди седмица склад в столичния квартал “Красна
Коментари Харесай

Собственичката на изгорелия склад в “Красна поляна” проговори! Разкриха ли как е възникнал пожара?

Собственикът на изгорелия преди седмица склад в столичния квартал “Красна поляна” Татяна Попова   съобщи, че към момента съвсем нищо не се знае за пожара. Разследващите не я държат в течение, сподели тя и удостовери пред NOVA подозренията си за тенденциозен палеж.

„ От разнообразни страни е имало пламък. Лекарите в болничното заведение настояват, че гледайки от горната страна пожара, са видели, че гори от разнообразни краища. Надявам се полицията да си свърши работата, не мога да кажа кой би могъл да го направи. Конкурент като име не мога да кажа, само че сигурно е някаква конкуренция ”, съобщи Попова и добави, че не е получавала закани.

„ Преди две години и половина назначих във компанията един човек, който е сигурност на компанията. От него знам, че са му се обаждали преди към две години и са го предупреждавали, че ще хвърлят бомба на магазина в „ Красно село ”. Сложихме спомагателна защита, камери извън. Слава Богу нищо не се случи ”, описа бизнесдамата.

„ Имах въоръжен обир на магазин в „ Павлово ”, касиерка беше потърпевша. Намериха патроните. Така или другояче полицията нищо не разкри ”, добави Попова и акцентира, че не дължи пари на никой.

„ Този пожар за мен беше безусловно безумство, тъй като наоколо има бензиностанция, в която изпод има контейнер с пет тона гориво. Има и метан станция, която е на 50 метра от бензиностанцията. Малко по-надолу има друга бензиностанция. Това значи, че може би два квартала щяха да са във въздуха ”, споделя още Попова.

Пожарът породи на 4 май в склад на верига магазини “Аванти” в столичния квартал “Красна поляна”. Пламъците се виждаха от целия град, а гъстия пушек усетиха в няколко квартала. На метри от пожара има болница, като пациентите бяха преместени в друго крило поради пламъците и имаше подготвеност за евакуация. Наблизо се намират и бензиностанции. 17 противопожарни автомобила бяха изпратени да се борят с огнената буря.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР