Собственикът на италианския Рома Джеймс Палота е отхвърлил последната оферта

...
Собственикът на италианския Рома Джеймс Палота е отхвърлил последната оферта
Коментари Харесай

Палота отказал последната оферта за Рома, остава начело

Собственикът на италианския Рома Джеймс Палота е отхвърлил последната оферта за покупка на клуба от „ Friedkin Group “, тъй че наподобява, че той задържи „ вълците “ към този момент. Според „ Sky Sport Italia “, „ Il Messaggero “ и други медии в Италия, Фридкин се е опитал да контракти в началото отбора за към 710 милиона евро.

Класирането в Шампионската лига също е основна за повишението на цената на клуба, защото предходната седмица столичани регистрираха големи загуби.

Според информациите в този момент обаче, рецесията, подбудена от ковид, е подтикнала групата „ Friedkin “ да отпарви нова оферта на стойност от 475 милиона евро, което е с 235 милиона евро по-малко от предходното предложение.

Твърди се, че Палота е отказал това и е подготвен да продължи да ръководи Рома, балансирайки докладите със лични инвестиция, както и с продажбата на част от играчите на отбора.

След девет години отпред, Палота към този момент може да промени главния фокус на тима, като ще упорства за по-голямо потребление на младежката академия на клуба, в сравнение с закупуване на скъпи играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР