Собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм публикува снимка с Неймар,

...
Собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм публикува снимка с Неймар,
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм публикува снимка с Неймар с нахално съобщение „Добре дошли в Маями“

Собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм разгласява фотография с Неймар, шеговито го приветствайки в града за вечеря, до момента в който почитателите спекулираха с ход, сходен на Лионел Меси за бразилеца.

Бекъм разгласява фотографията във Фейсбук, показвайки себе си, Виктория и нападателя на Ал Хилал, позиращи пред флорален декор. Надписът гласеше: „ Добре пристигнал в Маями, приятелю, единствено за вечеря “ – със смеещо се емоджи, като в същото време отдаваше почитание на Бразилия.

След като Бекъм показа фотографията, почитателите се завихриха от спекулации, като мнозина се концентрираха върху забележката „ единствено за вечеря “. Някои почитатели показаха неспокойствие и вяра за огромни изненади, като мненията варираха от очакване на евентуалното прекосяване на Неймар в Интер Маями или събиране с Меси до закачливи забележки по отношение на дейностите на дуото по време на вечеря.

Други приканиха Бекъм да притегли Неймар в тима, до момента в който някои показаха удивление и обич към фотографията. Снимката провокира полемики и теории измежду ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР