Собственикът на Gucci Kering купи търговски блок на най-голямата търговска

...
Собственикът на Gucci Kering купи търговски блок на най-голямата търговска
Коментари Харесай

Собственикът на Gucci Kering купува сграда от висок клас в Милано за 1,3 милиарда евро от Blackstone

Собственикът на Gucci Kering купи търговски блок на най-голямата комерсиална улица в Милано от Blackstone за 1,3 милиарда евро, защото интензивното търсене от първокласни групи оказва помощ на високо- крайните търговски парцели се опълчват на по-широкия спад в покупко-продажбите.

Продажбата на Via Monte Napoleone 8, постройка, в която се обитават магазини Saint Laurent и Prada, както и притежаваното от LVMH Cafe Cova, бележи най-големия индивидуален актив в историята продажба от Blackstone в Европа.

Това е и последната от поредност огромни покупки на недвижими парцели от първокласни фешън къщи, които се стремят да заключат водещи местоположения в основни международни градове.

Надпреварата за управление на тези уеб сайтове трансформира първокласните парцели за търговия на дребно в една от нишите, в които към момента се вършат огромни покупко-продажби, във време, когато високите разноски за заеми и несигурността на по-широкия пазар понижиха размерите на световните покупко-продажби с недвижими парцели с повече от половината и направиха огромни пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР