Собственикът на фирмата Тад груп Иван Тодоров е бил член

...
Собственикът на фирмата Тад груп Иван Тодоров е бил член
Коментари Харесай

Шефът на Тад груп се е изключил сам от ГЕРБ още 2010 г.

Собственикът на компанията " Тад груп " Иван Тодоров е бил член и основател на Политическа партия ГЕРБ от 2008 г . Той е бил основател в регион " Приморски " в град Варна, оповестиха от партия ГЕРБ.

От 2010 година обаче Тодоров не е заплащал членския си импорт и заради тази причина в сходство с устава на Политическа партия ГЕРБ - участието му в партията е прекъснато.

Политическа партия ГЕРБ има над 96 000 членове в цялата страна . В тази връзка призоваваме да не се вършат спекулации с участието в партията, което е непринуден акт, приканват от ръководещата партия.

Припомняме, търсеният Иван Тодоров в изявление пред Българска национална телевизия съобщи, че изказванието неговата компания " Тад груп " да е политически обвързана с извънпарламентарната съпротива и че е желала да удари страната, е неуместно.

" Аз съм основател на ГЕРБ, познавам се хора от ГЕРБ, от властта и от под дърво и камък. Това е неуместно. Защо бих си плюл на познатите, на приятелите и да атакувам ръководещите ", запита реторично Тодоров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР