Собственикът на фирмата, построила стадион Христо Ботев“ - Илиян Филипов,

...
Собственикът на фирмата, построила стадион Христо Ботев“ - Илиян Филипов,
Коментари Харесай

Илиян Филипов съзря атака срещу Ботев Пловдив, излезе с призив към феновете

Собственикът на компанията, построила стадион „ Христо Ботев “ - Илиян Филипов, прикани почитателите на “жълто-черните ” да участват на утрешната (б.р. - през днешния ден, 26 юли) сесия на Общински съвет.

Според Филипов през последните дни е имало целенасочени офанзиви против клуба, като той прикани всички да дойдат на сесията, с цел да видят кои са тези хора.

Ето какво написа Филипов:

" Уважаеми Ботевисти,

През последните няколко дни виждам офанзиви против нашия обичан клуб.

Излязоха медийни изявления по отношение на точка 5 от сесията на ОБС Пловдив на следващия ден. Тази точка дава опция и право на клуба да влага средства за лична сметка по плана на стадион “Христо Ботев ” за СМР и действия, които не са включени в КСС.

В КСС на плана НЕ попадат някои от дейностите, за които стадион “Христо Ботев ” би трябвало да получи категория 4 на УЕФА.

Ако клубът вложи средства за тези действия без решение на Общинския съвет, той няма да може да възвърне Данък добавена стойност.

В тези медийни изявления аз виждам по какъв начин желаят да се показват неща по много друг метод, макар че клубът желае да влага съществени средства в общинско оборудване.

Призовавам всички Ботевисти да дойдат на следващия ден в 9:00 в Общинския съвет, с цел да забележим точно кои съветници са срещу обичания ни тим.

С Уважение,

Илиян Филипов "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР