Собственикът на фирмата, която отговаря за строежа на стадион Христо

...
Собственикът на фирмата, която отговаря за строежа на стадион Христо
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Никога аз или мой роднина няма да участва в управлението на ПФК Ботев Пловдив

Собственикът на компанията, която дава отговор за градежа на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, Илиян Филипов излезе с декларация, в която изрично отхвърли, че има упоритости за място в управата на ПФК Ботев Пловдив.

В позицията си Филипов съобщи, че в никакъв случай той или негов родственик няма да взе участие в ръководството на " жълто-черния клуб ".

Пловдивският предприемач разкри още, че с актуалното изказване цели да разсее всевъзможни спекулации, че желае да вземе акциите на Ботев Пловдив от притежателя Антон Зингаревич.

Декларация на Илиян Филипов:

" Ботевисти,

За да спрат всевъзможни спекулации и обвинявания към името ми, че желая да взема акциите на ПФК Ботев Пловдив, заявявам, че в никакъв случай аз, Илиян Филипов и всички свързани с името ми сдружения, които ръководя директно или индиректно няма да имат нито една акция на ПФК Ботев Пловдив. Никога аз или мой родственик няма да взе участие в ръководството на ПФК Ботев Пловдив.

П.С.

Настояща декларация върша, с цел да се спрат всички спекулации и операции с името ми и че желая да взема акциите от Антон Зингаревич.

Пожелавам на цялата жълто-черна общественост да доближи времето, в което всички да пеем, да се радваме на обичания ни стадион и Ботев да бъде там, където му се поставя.

Относно необятната фенска маса, Ви приканвам:

Обединявайте се и пълнете стадиона, тъй като без Вас Ботев не е същия.

С Уважение,
Илиян Филипов "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР