Собственикът на фирма Градус Иван Ангелов смени версията си за

...
Собственикът на фирма Градус Иван Ангелов смени версията си за
Коментари Харесай

Шефът на Градус се объркал: Фурмите не били продадени, а дарени

Собственикът на компания " Градус " Иван Ангелов смени версията си за пратка фурми от Обединените арабски емирства, откакто бе привикан на разпит в прокуратурата. Той изясни, че се е объркал – фурмите не били продадени, а дарени. Така Ангелов към този момент поддържа първичната версия на институциите.

Пред парламентарната комисия по проверка на ръководството на Борисов той разгласи, че е продал плодовете и е излязъл на облага. Фурмите дойдоха у нас при първата вълна на ковид като подаяние, уредено от някогашния народен представител Делян Пеевски. Те бяха оставени на предпазване в хранилища на БЧК, а по-късно бе оповестено, че са дарени на мюфтийството.

" Обърках се за фурмите ", съобщи Ангелов в четвъртък. Той е свикан за разпит по сигнал на сдружението " БОЕЦ ", изясни юристът му Менко Менков.

Собственикът " Градус " бе привикан по инспекцията, формирана поради изказванията на агробизнесмена Светослав Илчовски. той разгласи, че е бил изнудван от Ангелов да взе участие в скица за " кухи обороти " на компанията на Ангелов.

Илчовски сподели още, че му показвали клип със полови извращения над прочут задържан, че Ангелов платил на плейметка да " обслужи " някогашния министър председател Бойко Борисов и че същата направила фотосите от спалнята му, на които се виждат револвер, кюлчета злато и пачки евро. Бившият министър председател назова дамата " Мата Хари ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР