Собственикът на Евертън - Фархад Мошири се извини на феновете

...
Собственикът на Евертън - Фархад Мошири се извини на феновете
Коментари Харесай

Собственикът на Евертън: Направихме грешки и съм длъжен да се извиня на всички фенове

Собственикът на Евертън - Фархад Мошири се извини на почитателите за грешките, които е позволил по време на един от най-слабите сезони в историята на клуба. " Карамелите " се избавиха от изпадане едвам в предпоследния кръг на Висшата лига, когато победиха Кристъл Палас с 3:2.

Мошири бе подложен на критика най-много поради назначението на Рафаел Бенитес, който бе уволнен през януари и бе сменен с Франк Лампард.

" Направихме неточности и съм задължен да се извиня на всички вас ", написа Мошири в писмо до почитателите, оповестено на формалния уеб страница на тима. Той добави, че бордът на шефовете прави стратегически обзор на сезона, с цел да разпознава най-големите проблеми в клуба.

" Поучихме се от тях и вземаме ограничения. Назначението на Франк Лампард е образец за това, защото той беше доста добър претендент за поста ".

Мошири приключи с това, че Евертън поддържа изцяло хората в Украйна и даже е поканил Динамо Киев за другарски мач. Приходите от този дуел ще бъдат дарени на засегнатите от съветската инвазия.
 Евертън се избави, Челси се издъни
Евертън се избави, Челси се издъни

" Сините " от Лондон резервира третата си позиция и се чака да приключат сезона на почетната стълбичка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР