Собственикът на два XL Bullies, които вчера съсипаха баба до

...
Собственикът на два XL Bullies, които вчера съсипаха баба до
Коментари Харесай

Нападение на куче от Есекс: Собственикът на XL Bullies, които убиха баба, каза, че „никой не ми казва какво да правя с кучетата си“

Собственикът на два XL Bullies, които през вчерашния ден унищожиха баба до гибел, бяха предизвестени, че кучетата са рискови, сподели опечаленото й семейство.

Жертвата на нападението в Джейуик, Есекс бе доказано от фамилията й, че е Естер Мартин, която е била пенсионирана баба в края на 60-те. Мъж беше задържан по съмнение за рискови закононарушения с кучета, откакто служители на реда бяха извикани на Hillman Avenue малко след 16:00 часа през вчерашния ден и дойдоха, с цел да открият жена, „ съществено ранена “ на мястото, където по-късно беше оповестена за мъртва.

Кели Фретуел, щерка на жертвата, удостовери, че кучетата, участващи в нападението, са от неотдавна неразрешената порода XL Bully. Тя твърди, че в къщата е имало осем XL Bullies - шест кученца и двамата възрастни, които са нападнали жертвата, когато майка й е оставена там сама.

Тя сподели, че жертвата е посещавала къщата на мъжа, който е притежател на кучетата, с цел да види 11-годишния си внук, който е бил под неговите грижи. Бързо мислещото момче с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР