Собственикът на Джохор - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу

...
Собственикът на Джохор - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу
Коментари Харесай

Собственикът на Джохор: Левски не успя да приеме факта, че малък отбор от Азия води срещу клуб от Европа

Собственикът на Джохор - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим, упрекна Левски за прекратената контрола сред двата отбора през вчерашния ден.

Това се случи след към 55 минути игра при резултат 0:1 в интерес на малайзийския първенец. Причина за това бяха редица нелоялен конфликта и много груба игра. От самото начало на срещата малайзийците действаха много безочливо и предизвикаха левскарите.
 Напрежение сред Левски и почитатели на Джохор в обществените мрежи
Напрежение сред Левски и почитатели на Джохор в обществените мрежи

Стотици малайзици се включиха с мнения

Сред най-потърпевшите бе Филип Кръстев, който в действителност бе в основата на конфликтите сред играчите на двата тима. Футоблистите на малайзииците влизаха извънредно жестоко в краката на халфа, което в 52-рата минута го принуди да си изпусне нервите.

" Играч от противниковия тим направи нарушаване, само че нямаше жълт картон. Играч на Джохор, който стоеше на няколко метра от стената, не получи жълт картон. За мен съдията от Сърбия не съумя да се оправи с мача.

Номер 30 се изплю в лицето на Леандро и го ритна, само че нямаше картон. Оттам нататък мачът стана нападателен. Може би те не могат да одобряват обстоятелството, че дребен тим от Азия води с 1:0 против клуб от Европа ", сподели Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим.
 Левски загуби от Джохор с 0:1 в контролна среща
Прекратиха последната контрола на Левски в Дубай поради меле

Причина за това бяха много нелоялен конфликти и груба игра
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР