Собственикът на Джохор ДТ - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид

...
Собственикът на Джохор ДТ - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид
Коментари Харесай

Собственикът на Джохор: Левски не може да приеме, че губи от малък отбор от Азия

Собственикът на Джохор държавна такса - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим, упрекна Левски за прекратената контрола сред двата тима в събота. Припомняме, че инспекцията завърши в 54-ата минута при резултат 1:0 за малайзийския първенец поради меле сред играчите на двата тима. 
 Левски приключи мача с Джохор поради меле и провокации на съперника Левски приключи мача с Джохор поради меле и провокации на съперника
Нападателят на азиатците Фернандо Форестиери удари с пестник в лицето Филип Кръстев, което докара до конфликти сред футболистите. 
 Мъри: По-добре беше да прекъснем мача, в сравнение с това да продължи Мъри: По-добре беше да прекъснем мача, в сравнение с това да продължи
" Играч от противниковия тим направи нарушаване, само че нямаше жълт картон. Играч на Джохор, който стоеше на няколко метра от стената, получи жълт картон. За мен съдията от Сърбия не съумя да се оправи с мача.

Номер 30 (б. а. - Филип Кръстев) се изплю в лицето на Леандро и го ритна, само че нямаше картон. Оттам нататък мачът стана нападателен. Може би те не могат да одобряват обстоятелството, че дребен тим от Азия води с 1:0 против клуб от Европа ", съобщи притежателят на Джохор.

Снимка: " Facebook " на Джохор

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР