Собственикът на DC Corporation Иван Гологанов смята да съди държава

...
Собственикът на DC Corporation Иван Гологанов смята да съди държава
Коментари Харесай

След акцията на ГДБОП: Собственикът на кабеларка смята да съди държавата в Страсбург

Собственикът на DC Corporation Иван Гологанов счита да съди страна в Страсбург за нарушение на човешките права. Това сподели той пред Дарик радио. Гологанов ще изчака инспекцията на Районна прокуратура-Пловдив, под чието управление се осъществя акция за попречване на нелегално разпространяване на телевизионно наличие от кабелен оператор, след което ще предприеме нужните ответни дейности.

Припомняме, че на 20.06.2023 година, при спецоперация, чиновници от дирекция „ Киберпрестъпност “ от секторите БОП в Пловдив и Варна и с присъединяване на представители на Европол, влязоха в офисите на компанията в Пловдив, Асеновград и Варна и иззеха техника, а клиентите на кабеларката останаха без телевизия.

Според Иван Гологанов в дирекция „ Киберпрестъпност “ са необразовани, тъй като не знаят какво търсят и пращат фотоси по вайбър, с цел да им кажат дали сниманото устройство би трябвало да се изземе. „ Не са взети никакви документи. Те действаха отвън предмета, избран от правосъдната заповед “, твърди Иван Гологанов.

Подозира, че това е офанзива от съперник, за да се отнеме бизнесът му.

На въпрос на Дарик радио дали е плащал авторски права за лъчение, Гологанов отговори: „ До през днешния ден няма телевизия, на която да не съм заплатил авторските права. Търговските връзки се вземат решение в съда, в случай че има пропуск от моя страна “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР