Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан не остана безразличен към

...
Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан не остана безразличен към
Коментари Харесай

Марк Кюбан защити Дончич от критиките

Собственикът на Далас Маверикс Марк Кюбан не остана апатичен към мнението на журналиста от ESPN Зак Лоу, който подлага на критика огромната звезда на тексасци Лука Дончич. Преди няколко дни Лоу назова словенеца " хленчо ", а ето по какъв начин прозвуча изявлението му в подтекст.

" Лука се трансформира в един от най-големите хленчовци в НБА. При всеки пробив той се оплаква на съдиите и желае фаулове. Хаби толкоз сила за циврене и обяснение, че това дори смуче от живота на тима толкоз доста пъти през сегашния сезон ", сподели създателят на ESPN в своя подкаст.

here's the clip of mark cuban telling zach lowe " fuck you, you don't know shit " in response to lowe talking about luka being one of the whiniest players in the league toward the refs.
— Josh Bowe (@Boweman55)
Кюбан обаче реагира много бурно на откровения коментар на Лоу и отвърна по следния метод: " Нач*кай си го, Зак Лоу... Нищо не разбираш от баскетбол. Аз познавам Лука и мога да кажа, че той е предан и просто желае да печели. Той не е хленчо, а същински баскетболист ", съобщи притежателят на Далас в посещение по Vice TV.
През сегашния сезон Дончич в действителност има някои неуверени изяви, като най-големият декаданс в играта му е стрелбата от тройката - единствено 29% маркирани стрелби отдалеко. Юношата на Реал Мадрид записва приблизително по 27.2 точки, 8.8 битки и 9.4 асистенции, само че Далас е чак на 14-ата позиция в Западната конференция с 9 победи и 14 загуби. Вчера тексасци бяха разпиляни от Голдън Стейт Уориърс със 116:147.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР