Собственикът на Далас Маверикс Марк Къбан, звездата на тима Лука

...
Собственикът на Далас Маверикс Марк Къбан, звездата на тима Лука
Коментари Харесай

Голям баскетболист, но и голям човек

Собственикът на Далас Маверикс Марк Къбан, звездата на отбора Лука Дончич и центърът Дуайт Пауъл направиха взаимна фондация, в която подариха 500 000 $ в поддръжка на грижите на децата на здравните служащи, които се борят с пандемията породена от ковид.

Средствата ще бъдат разпределени за личния състав, който се грижи от първа линия в медицинския център на Тексаския университет и болничното заведение „ Паркленд “.

„ Не може да благодарим задоволително на нашите здравни служащи, че слагат благосъстоянието на пациентите пред личното си “, споделя Къбан.

„ Бладоарен съм на Лука и Дуайт, с които си партнираме, с цел да подкрепим здравните служащи, които вършат всичко допустимо, с цел да поддържат общността ни здрава “, сподели още той.

„ Благодаря на нашите здравни служащи, Те жертват толкоз доста, с цел да се грижат за другите. За мен е чест да оказа помощ “, добави от своя страна Дончич.

В НБА към този момент има 10 доказани случая на позитивни проби за COVID-19. Но досега единствено петима играчи са известни: Руди Гоберт и Доновън Мичъл от Юта, Кевин Дюрант от Бруклин, Крисчън Ууд от Детройт и Маркъс Смарт от Бостън.

Все още не са известни тримата баскетболисти от Бруклин Нетс и двамата от ЛА Лейкърс, които също са с позитивни проби.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР