Собственикът на Далас Маверикс и предприемач Марк Кюбан разкри, че

...
Собственикът на Далас Маверикс и предприемач Марк Кюбан разкри, че
Коментари Харесай

Марк Кюбан казва, че напуска „Shark Tank“ след още един сезон

Собственикът на Далас Маверикс и бизнесмен Марк Кюбан разкри, че възнамерява да напусне „ Shark Tank “ след снимането на още един сезон на шоуто.

От 2011 година насам Кюбан се появява в „ Shark Tank “ на ABC като непрекъснат вложител или „ акула “, слушайки оферти от притежатели на дребен бизнес да влагат в техните компании.

„ Това е нашият 15-ти Следващата година, 16-та година, ще бъде последната ми година “, сподели Кюбан предходната седмица в подкаста „ All The Smoke “ на Showtime Basketball, воден от някогашните играчи от НБА Стивън Джаксън и Мат Барнс. „ И по този начин, остава още една година. Време е. “

Сутрешните вести на Далас вторник. Съгласно изискванията на договорката, Кюбан въпреки всичко ще резервира цялостния надзор върху баскетболните интервенции на тима. Не е ясно дали този ход е изиграл някаква роля в решението му да напусне " Shark Tank ".

По време на присъединяване си в шоуто Кюбан сподели, че е вложил в стотици компании, в това число BeatBox Beverages и DudeWipes – две компании, които спор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР