Собственикът на Челси - Тод Боули, е готов да извади

...
Собственикът на Челси - Тод Боули, е готов да извади
Коментари Харесай

Челси се готви за ново натоварено лято с трансфери

Собственикът на Челси - Тод Боули, е подготвен да извади нова сериозна сума за прехвърляния идващото лято, като полузащитникът на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, е отпред в листата му. „ Sun “ твърди, че американецът е „ захласнат “ от концепцията да подпише с 19-годишния британски национал, макар че се чака да срещне сериозна конкуренция за неговия автограф.

Полузащитата на „ сините “ продължава да бъде проблем за мениджъра Греъм Потър, а съсобственикът Боули може да подкрепи финансово подсилването на състава. Ливърпул и Реал Мадрид също са измежду любимците за привличането на някогашния състезател на Бирмингам Сити.

Боули обаче е набелязал още няколко позиции, които да укрепи следващата година. Потър също към този момент възнамерява какви играчи би трябвало да се вземат през лятото, като нов нападател ще бъде главен приоритет. Челси е покрай подписване на договорка за нападателя на Република България Лайпциг Кристофър Нкунку идващото лято, макар травмата, която получи с Франция в навечерието на Световното състезание.

Chelsea owner Todd Boehly ‘obsessed’ with Jude Bellingham
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
На „ Стамфорд Бридж “ не престават да се интересуват и от звездата на Милан Рафаел Леао, който означи попадение при успеха на Португалия с 3:2 на Световното състезание над Гана.

Привличането на вратар също може да се окаже неотложно поради несигурното бъдеще на Едуар Менди. В последните мачове на отбора преди Световното състезание сенегалецът беше оставен запаса за сметка на Кепа Арисабалага и поради травма. Испанецът пък сподели усъвършенстване във формата си при Потър, само че към момента се счита, че не е на равнището, което Челси изисква. Договорът му изтича през лятото на 2025-а година.

„ Сините “ към момента разполагат с някогашния пазач на Фулъм Маркус Бетинели, до момента в който 18-годишният Габриел Слонина ще се причисли към лондончани от Чикаго Файър при започване на идната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР