Собственикът на Челси Тод Боели е влязъл в съблекалнята на

...
Собственикът на Челси Тод Боели е влязъл в съблекалнята на
Коментари Харесай

Тод Боели реагира на поредната загуба по вече познат начин

Собственикът на Челси Тод Боели е влезнал в съблекалнята на тима за втори следващ път. Американецът направи това след провалянето от Брайтън през уикенда, а снощната загуба от Реал Мадрид в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига го е провокирала още веднъж да предприеме сходен ход. Този път обаче Боели, който отново е бил съпровождан от Бехдад Егбали, е приказвал пред тима много по-кратко. Според информациите в британските медии той е останал в съблекалнята към десетина минута, до момента в който в събота тирадата му е траяла цялостен час.

След загубата от Реал Мадрид сезонът на процедура завърши за Челси. Клубното управление пък би трябвало да се концентрира върху това да откри най-подходящия непрекъснат нов управител на тима, тъй като е ясно, че краткотрайно изпълняващият длъжността Франк Лампард няма по какъв начин да остане на поста. Клубната легенда се трансформира в първия управител в историята на Челси, който губи първите си четири мача след назначението си.
 Боели прекарал един час в съблекалнята на Челси, посочил един състезател, от който е доста отчаян Боели прекарал един час в съблекалнята на Челси, посочил един състезател, от който е доста отчаян
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР